Partida dintre Chindia Târgoviște și FCSB, ce va avea loc în data de 20 octombrie, stârnește un interes deosebit în rândurile fanilor echipei dâmbovițene. S-au vândut deja 5 mii de bilete, iar organizatorii speră să depășească recordul de audiență la un meci al Chindiei, din liga I.

Partida dintre Chindia Târgoviște și FCSB umează să aibă loc duminică, 20 octombrie, pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploiești, locul unde echipa dâmbovițeană dispută meciurile de acasă, din liga I de fotbal.

Clubul Chindia a anunțat (16 octombrie 2019) că:

Sursa foto- AFC Chindia Târgoviște

„Au mai rămas 4️⃣ zile! Vă așteptăm alături de băieții noștri, duminică, la meciul cu FCSB, din etapa a 13-a a campionatului. Bilete disponibile în continuare la case și online.

 Sunt disponibile tichete la tribuna I (15 lei) și la tribuna a II-a (12 lei). Vă așteptăm!”
Sursafacebook, AFC Chindia Târgoviște
Organizatorii se așteaptă să se depășească recordul de audiență, la un meci al Chindiei pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploiești.
Coform unor informații neoficiale (lpf2.ro) cele mai multe bilete s-au vândut, până acum, la partida cu CFR Cluj (1-4, pentru ardeleni), aproximativ 6000 de bilete.
Foto– Clasament Liga I, după 12 etape
Până la această oră (16 octombrie 2019) aproximativ 5000 de bilete s-au vândut deja, la meciul Chindia-FCSB (vecine de clasament, în liga I, vezi foto), cu patru zile înainte de partidă, așa că sunt create toate premisele ca meciul să aducă un nou record de audiență la un meci al Chindiei în liga I (pe stadionul „Ilie Oană”).
Articolul precedentCutremur, din nou, în Vrancea. Seismul a avut doar 2,8 grade
Articolul următorDN 72: Bărbat accidentat grav, pe trecerea de pietoni, de o mașină