Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște a anunțat că a perfectat un prim eveniment pentru 2019. Ion Caramitru, fost ministru al Culturii, actualmente președinte al UNITER și director al Teatrului Național din București, vine să recite versuri din Eminescu, într-un spectacol dedicat marelui poet național, la Târgoviște.

Spectacolul, intitulat „Dor de Eminescu” , va avea loc în data de 14 ianuarie,ora 20.00, pe scena teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște.

<„Dor de Eminescu” este mai mult decât un recital de versuri, este o poveste despre sentimentele, atitudinile, convingerile fiecăruia dintre noi, brodate abil în vers și proză, alcătuită din scrierile literare și filosofice ale lui Eminescu. Muzica originală a clarinetistului Aurelian Octav Popa nu acompaniază cuvântul, ci completează povestea, transmițând și continuând ideile rostite de către Maestrul Ion Caramitru. Cei doi artiști dialoghează, astfel, într-o formulă scenică inedită, prezentând un spectacol alcătuit pe baza unor selecţiuni din manuscrisele de poezie, proză şi filosofie ale marelui poet național.>

Se spune în prezentarea oficială a spectacolului.

Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște beneficiază doar de o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri, așa că este de așteptat ca, în preajma datei spectacolui (14 ianuarie 2019), să nu mai fie posibilă achiziționarea de bilete.

Articolul precedentȚuțuianu, avertisment pentru Iohannis: „Dragnea e cel mai periculos candidat”
Articolul următorAți văzut-o? Minoră căutată de Poliția Dâmbovița