Fostul vicepreședinte al PSD, senatorul Adrian Țuțuianu, a făcut miercuri, într-o conferință de presă la Târgoviște, o analiză privind alegerile prezidențiale. Potrivit acestuia, liderul PSD Liviu Dragnea este cel mai periculos contracandidat al presedintelui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea este cel mai periculos contracandidat al presedintelui Klaus Iohannis, este de părere Țuțuianu.

„Liviu Dragnea va candida din partea PSD la Președinția României. Cine își închipuie că va renunta în favoarea altui candidat nu îl cunoaște suficient. Toate celelalte așa-zise propuneri sunt fumigene. Inclusiv domnul Tăriceanu. Anul acesta vom asista la o campanie de promovare, de prezentare a dlui Dragnea că fiind o victima a statului paralel, că fiind un român dintre români, dl Codrin Ștefănescu a anunțat că se va căsători, asta face parte dintr-o campanie de promovare, romanul se va uită la televizor, va comenta, Dragnea va fi în prim plan. Iohannis consideră că actuală situație în care Guvernul are o încredere de 18% și Liviu Dragnea are o cota de 5% este cea mai profitabilă pentru el. Eu cred că dl Iohannis se înșeală. Liviu Dragnea e cel mai periculos dintre contracandidații lui prin ceea ce poate să facă și prin determinarea cu care se va înscrie în această competiție”, a precizat, într-o conferință de presă susținută la Târgoviște, senatorul Adrian Țuțuianu.

Parlamentarul consideră că o coaliție de centru stânga, care să rupă cât mai mult din PSD, ar fi soluția ca în turul II să intre alt candidat decât Liviu Dragnea.

„Realizarea unei coaliții cum a propus Ponta de centru stânga care să vină cu un candidat cred că este o soluție pentru a rupe cât mai multe voturi pe zona de centru și de stânga și a crea posibilitatea intrării în turul ÎI a altui candidat decât Liviu Dragnea. În 2020 sunt sigur că Liviu Dragnea va fi în continuare președintele PSD, va pierde alegerile prezidențiale, va veni în partid și va spune că există un preț pentru guvernare pe care l-a plătit, nu va avea prea mulți contestatari în partid și de aceea cred că va rămâne președinte”, a adăugat Țuțuianu.

Articolul precedentBărbat găsit decedat, în propria casa. Cel mai probabil s-a înecat cu un aliment
Articolul următorIon Caramitru vine să recite versuri din Eminescu, la Târgoviște