Nu este cazul ca cineva să intre în panică, dacă va auzi sirenele de avertizare pericol și miercuri, 4 martie 2020, anunță cei de la ISU Dâmbovița. Este vorba de exercițiul de alarmare a populației, ce are loc în fiecare primă zi de miercuri, a fiecărei luni.

Exercțiul de alarmare intitulat „Miercurea alarmelor” va avea loc și în luna martie, informează pompierii dâmbovițeni.

Miercuri – 04 martie 2020, în intervalul orar 10:00 – 11:00, vor fi acționate echipamentele din cadrul sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă județean.

Prin modul de acționare a mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spațiul public, motiv pentru care asigurăm opinia publică asupra necesității și utilității derulării acestor antrenamente lunare.

Exercițiile sunt destinate testării şi verificării sistemului de alarmare a populaţiei despre iminenţa unui pericol şi, implicit, dezvoltării reacţiei autorităţilor publice şi cetăţenilor în situaţii de protecţie civilă.

Au anunțat cei de la ISU Dâmbovița.

Articolul precedentA vrut să meargă cu căruța dar s-a speriat de cal și…a ajuns la spital
Articolul următorCNAIR anunță că accesul auto în cel mai mare aeroport al țării (Otopeni) este deviat, pentru aproape două luni