Iubire cu năbădăi. Un bărbat și-a acuzat iubita că l-a altoit. FOTO: cronica-gaestiului.ro
Iubire cu năbădăi. Un bărbat și-a acuzat iubita că l-a altoit. FOTO: cronica-gaestiului.ro

Un bărbat din comuna dâmbovițeană Cobia a făcut plângere la Poliție pe numele concubinei sale, pe motiv că l-a bătut. Drept dovadă, bărbatul a venit în fața oamenilor legii cu o zgârietură pe frunte și cu buza spartă.

Totul s-ar fi întâmplat zilele trecute într-o piaţă publică, din Găești. Bărbatul nu a suportat ideea de a fi bătut de o femeie şi s-a dus la Poliţie cu o zgârietură pe faţă şi cu buza spartă.

În realitate însă femeia are şi ea capul plin de cucuie, potrivit cronica-gaestiului.ro, fiind bătută de individ timp de un an.

Motivul „corecţiilor” pe care le primea frecvent a fost cheltuirea banilor casei la păcănele de către bărbatul cu muşchi. În urmă cu câteva zile femeia a fugit de la casa bătăuşului cu ce a fost pe ea, în plină noapte, şi a cerut ajutor autorităţilor.

Femeia munceşte cu ziua prin Piaţa „Sf. Ilie” din Găeşti. Atât bărbatul, care are deja un dosar penal pentru faptele sale de violenţă, cât şi iubita sa au fost amendaţi cu câte 100 de lei de Poliţia din Găeşti. Ambii au depus plângeri pentru lovire.

Articolul precedentTratament al șefilor din transport la dresa angajaților: fără ore plătite suplimentar și fără respectarea Codului Muncii
Articolul următorPrognoza meteo. De marți se opresc ninsorile, dar vine gerul