Senatorul Adrian Țuțuianu că actualul președinte al CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu, este supus unor „presiuni incredibile” exercitate de către Rovana Plumb, Codrin Ștefănescu și alții, în încercarea de a impune un alt președinte la CJD, în persoana lui Alexandru Oprea.

„Săptămâna trecută, într-o zi de joi, cred, Daniel Comănescu a fost chemat la București de Codrin Ștefănescu și Rovana Plumb. Mai întâi, i s-a spus că e băiat frumos și deștept și că i s-ar potrivi un post de secretar de stat la Ministerul Agriculturii, urmând să-l înlocuiască pe Alexandru Țachianu, tot dâmbovițean. După ce a refuzat să demisioneze din funcția de președinte CJD, a devenit brusc urât, incompetent și incapabil să conducă acest județ. A devenit „persona non grata”, a fost amenințat nu cu excluderea din partid, ci cu dosare penale și inclusiv cu faptul că nu-și va mai găsi un loc de muncă în județul Dâmbovița”, a precizat Țuțuianu, în cadrul unei conferințe de presă.

A doua zi, la BPJ, timp de o oră, Daniel Comănescu a fost supus unor „presiuni de neimaginat” din partea acelorași persoane, mai spune Țuțuianu.

„Au mai fost și alții de față, unii care nu au nicio legătură cu PSD Dâmbovița – și amenințat și constrâns să-și dea demisia. Spre cinstea lui, Daniel a rezistat acestor presiuni, ceea ce arată că este un om de caracter și nu pentru că se leagă de funcție, ci pentru că înțelege să nu fie unealta unora care vor cu orice preț să preia această Organizație. Le spun că atitudinea lor este inacceptabilă și că nu mă așteptam din partea lor la așa ceva. Este o zi tristă pentru mine să constat că oameni pe care i-am considerat foarte apropiați și permit asemenea gesturi”, adaugă senatorul.

Articolul precedentAdrian Țuțuianu: PSD Dâmbovița a fost acaparată de gașca Rovanei Plumb
Articolul următorCum ar putea prelua PNL funcția de președinte al CJ Dâmbovița