Chindia Târgoviște se descurca mult mai bine în amicale, decât a făcut-o în meciurile din liga I,în ultima vreme. Jucatorii antrenați de Viorel Moldovan se află în cantonament în Antalya unde au reușit să câștige trei din cele patru jocuri amicale disputate,în cel de-al patrulea remizând cu rușii de la Sochi. Ultimul rezultat este o victorie împotriva unei echipe din prima liga din Letonia.

Partida dintre Chindia Tărgoviște și Spartaks Jurmala (prima ligă letonă) a avut loc astăzi, 21 ianuarie 2020, în cantonamentul din Antalya, unde se pregătesc ambele echipe.

Imagine

Foto– Chindia Târgoviște, primul ”11” contra Spartaks Jurmala, 21 ianuarie 2020 (sursa foto-AFC Chindia Târgoviște)

Viorel Moldovan a abordat partida cu Spartaks cu o formulă apropiată de cea clasică, folosită în campionat. Doar portarul Dinu, în locul lui Aioani, sau tânărul Șerban, din pepiniera proprie a clubului (jucător ce nu prea a fost folosit în meciurile oficiale), putând fi considerate surprize, in primul 11.

Imagine

Partida cu letonii de la Jurmala a fost la discreția târgoviștenilor, ce s-au impus cu 3-0, goluri marcate de Barbu (nouă achiziție de la FC Argeș),Benga și Burlacu.

Toate golurile partidei au fost marcate în prima repriză.

Chindia mai are de disputat un singur meci amical, în cantonamentul din Antalya, în data de 23 ianuarie, cu FC Rotor Volgograd (Rusia, FNL).

Lotul se va reîntoarce la baza proprie de pregătire, de la Târgoviște, în jurul datei de 26 ianuarie. Primul meci oficial al celor de la Chindia va fi în data de 2 februarie, pe teren propriu (la Ploiești), cu FC Botoșani,în etapa a 23-a, a ligii I de fotbal.

Sursa foto articol- facebook, AFC Chindia Târgoviște

Articolul precedentGripa aviară-Alertă sanitară, în România! 38 de kg, din 17 tone, din carnea de curcan provenită din Ungaria, recuperată de inspectorii ANSVSA
Articolul următorSurpriză! CNI se apucă de construcția unui stadion nou la Târgoviște. Documentul oficial a fost emis deja