Proiect inedit lansat de liberalii târgovișteni. Organizația va implementa o platformă de comunicare-opinie, on-line, ce va purta numele de „Insist”.

Anunțul legat de platforma on-line, a fost făcut deconducerea liberală din Dâmbovița, la o întâlnire cu activul de partid, din Târgoviște. Potrivit lui Aurelian Cotinescu (foto-centru), președintele PNL Târgoviște,platforma de comunicare, ce va putea fi regăsită la adresa insist.ro, va fi gata în aproximativ două săptămâni.

„Insista.ro va fi o platformă de opinie on-line.Va fi locul de întâlnire virtual al tuturor cetățenilor târgovișteni. Aici poți povesti, aici poți insista pentru drepturile tale cetățenești. E timpul să ne dorim mai mult de la noi. E timpul să fim cu adevărat o comunitate. Și pentru asta insistăm.”

A spus A. Cotinescu.

Nu lipsit de importanță este și faptul că PNL Târgoviște, după cum a și anunțat, se pregătește de alegerile din 2020, dar și-a propus să demonstreze că are ceva de spus și la alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019. Platforma de comunicare insist.ro, va fi gestionată de PNL, cu alte cuvinte o platformă partizană și partinică, departe de a putea reprezenta opiniile tuturor cetățenilor urbei, fiind din start asumată ca un spațiu al comunicării partinice.

foto articolPNL Târgoviște, facebook

Articolul precedentPetiție! Se cere închisoarea pentru cei doi tineri fără minte care au incendiat un câine
Articolul următorFOTO Bebeluș cu probleme de sănătate, transportat cu elicopterul SMURD în București