Proiect inedit lansat de liberalii târgovișteni. Organizația va implementa o platformă de comunicare-opinie, on-line, ce va purta numele de „Insist”.

Anunțul legat de platforma on-line, a fost făcut deconducerea liberală din Dâmbovița, la o întâlnire cu activul de partid, din Târgoviște. Potrivit lui Aurelian Cotinescu (foto-centru), președintele PNL Târgoviște,platforma de comunicare, ce va putea fi regăsită la adresa insist.ro, va fi gata în aproximativ două săptămâni.

„Insista.ro va fi o platformă de opinie on-line.Va fi locul de întâlnire virtual al tuturor cetățenilor târgovișteni. Aici poți povesti, aici poți insista pentru drepturile tale cetățenești. E timpul să ne dorim mai mult de la noi. E timpul să fim cu adevărat o comunitate. Și pentru asta insistăm.”

A spus A. Cotinescu.

Nu lipsit de importanță este și faptul că PNL Târgoviște, după cum a și anunțat, se pregătește de alegerile din 2020, dar și-a propus să demonstreze că are ceva de spus și la alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019. Platforma de comunicare insist.ro, va fi gestionată de PNL, cu alte cuvinte o platformă partizană și partinică, departe de a putea reprezenta opiniile tuturor cetățenilor urbei, fiind din start asumată ca un spațiu al comunicării partinice.

foto articolPNL Târgoviște, facebook