Etapa a 8-a din Campionatul Național de Off Road (ultima etapă de anul acesta), va avea loc în perioada 29 nov. – 02 dec. și este organizată de Club Off Road București (CORB44), pe un traseu de lângă Târgoviște. „Începe toamna și se termină iarna”, au spus organizatorii, anticipând condițiile extreme ale etapei, ce va avea loc la Târgoviște.

Ultima etapă a ediției 2018, a Campionatului Național de OFF Road, ce va avea loc la Târgoviște, va fi un eveniment ce va testa la maximum, atât concurenții cât și mașinile. Asta pentru că nu vor fi deloc condiții meteorologice prielnice, la ora disputării acestui eveniment sportiv.

Frigul, temperaturi nocturne de -10 grade Celsius și diurne nu cu mult peste zero grade Celsius, un teren extrem de greu și, în plus, cu o miză suplimentară, față de alte etape. Patru clase de concurs la care, câștigătorii de la Târgoviște, vor fi desemnați, aproape sigur, și campioni naționali. În doar câteva cuvinte așa au anticipat că va fi etapa a opta (ultima din 2018) Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu (foto), reprezentanții organizatorilor, pentru competiția târgovișteană.

Etapa de anul acesta, de la Târgoviște, va fi organizată pentru 4 clase: Standard, Open, Extrem și Hobby. Ultima dintre ele este cea mai nou clasă și se adresează amatorilor de off road dar fără licență sportivă. Pentru a participa la această clasă, sportivii trebuie să aibă experiență în condus și să posede o mașină de teren echipată minim pentru off road ușor.

Articolul precedentAdrian Țuțuianu și Florin Popescu alături, fără scandal, la aniversarea a 50 de ani ai CJ Dâmbovița
Articolul următorBătrână lovită de un ansamblu de vehicule.A decedat la spital