Trei tineri cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani au fost prinși de jandarmi având asupra lor mai multe parfumuri cu numele unor mărci consacrate.

„O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat în parcarea unui supermarket din municipiul Târgovişte trei persoane care abordau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice. În urma verificărilor efectuate asupra tinerilor cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani au fost găsite 8 parfumuri cu numele unor mărci consacrate”, arată IJJ Dâmbovița.

Marfa a fost confiscată, iar jandarmii au aplicat 3 amenzi contravenţionale în cuantum de 1.500 lei pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi.

„Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte”, mai precizează jandarmii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentMinivacanță de „Mica Unire”. Ministerul Educației îi ține acasă pe elevi și pe 25 ianuarie
Articolul următorNu uitați să vă prelungiți permisul de armă. Riscați să pierdeți acest drept