Ultima mare competiție ciclistică a anului 2018 va avea loc la Puciosa, în Dâmbovița, în data de 10 noiembrie. Întrecerea se desfășoară pe un traseu în județele Dâmbovița și Prahova. Circulația auto va fi restricținată pe trei drumuri județene și unul comunal, din Dâmbovița.

Circuitul românesc „The Wall” programează ultima cursă a anului, la Pucioasa, în Dâmbovița, pe traseul Pucioasa-Sultanu-Bezdead-Puciosa, sub denumirea de ” The Wall- RGT Pucioasa”. Întrecerea este destinată tuturor practicanților de ciclism, amatori și profesioniști, pe două trasee: unul de 61 de km și unul de 116 km, iar momentul de start este programat la ora 11, a zilei de 10 noiembrie.

Conform unei informări a IPJ Dâmbovița:

 „Pentru prevenirea evenimentelor negative și trecerea în siguranță a cicliștilor, circulația va fi restricționată pe următoarele sectoare de drum:

  • DJ 710 Pucioasa- Bezdead;
  • DC 7- DJ 710 B-Sultanu;
  • DJ 710 B Sultanu- Valea Lungă;
  • DJ 710 A Valea Lungă- Vârfuri- Miculești

Solicităm participanților la trafic înțelegere pentru neplăcerile provocate de restricțiile din zona respectivă și îi rugăm să circule cu atenție pe aceste trasee, să adopte o conduită preventivă la volan, să respecte indicațiile polițiștilor și ale personalului din partea organizatorilor pentru prevenirea oricăror evenimente negative.”

Se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Dâmbovița.

Cursele cicliste sunt programate a avea loc în intervalul orar 11.00-15.00, pe parcursul zilei de 10 noiembrie 2018.

(Sursa fotofreerider.ro)

Articolul precedentCe puteți vedea la „Festivalul Toamnei”, la Târgoviște
Articolul următorA intrat cu mașina în șanț. O octogenară, aflată pe bancheta din spate, a decedat