Accident cu consecințe tragice pe DJ 701, la Corbii Mari, în Dâmbovița, petrecut la orele prânzului zilei de vineri, 09.11.2018. Un șofer, de 47 de ani, a pierdut controlul mașinii și a ajuns direct în șanț. Cele două persoane, de pe scaunele din față, sunt accidentate grav iar o octogeneră, aflată pe bancheta din spate, a decedat, în urma impactului.

Din primele informații, furnizate de IPJ Dâmbovița, șoferul autoturismului nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum. Autoturismul a derapat și a părăsit partea carosabilă, ajungând direct într-un șanț de pe marginea drumului.

În urma impactului,în care autoturismul a fost avariat serios, a rezultat accidentarea celor două persoane aflate pe locurile din față ale mașinii, o femeie de 51 de ani și șoferul de 47 de ani. O femeie de 84 de ani,ce ocupa  bancheta din spate a autoturismului, a decedat pe loc.

La fața locului a fost solicitat și un elicopter SMURD, pentru a îl prelua pe șoferul de 47 ani, accidentat grav. Acesta a fost preluat și transportat la spital. La fața locului se efectuează cercetări cu privire la cauzele accidentului.

Articolul precedentMare competiție de ciclism la Pucioasa. Drumuri închise temporar
Articolul următorPe drumul județean ca pe câmp. Accident spectaculos cu un tractor și un autoturism