Sâmbătă, 23 martie, se va desfășura la Târgoviște, „Marșul pentru viață”, sub genericul „Unic din prima secundă”. Evenimentul este organizat de Asociația Studenți pentru Viață, Asociației Pro Vita Târgoviște și ASCOR, împreună cu Arhiepiscopia Târgoviștei.

„La această mărturie pentru viață, vor participa peste o mie de tineri: elevi din Târgoviște, studenți ai Universității Valahia din Târgoviște, membri ai comitetelor de tineret parohial de la parohii din cele cinci protoierii ale Arhiepiscopiei noastre. Îndemnăm credincioșii să participe în număr cât mai mare la Marșul pentru viață, pentru a oferi o mărturie despre importanța vieții umane încă din primul moment, precum și pentru conștientiza comunitatea noastră locală despre faptul că avortul nu trebuie să reprezinte niciodată o opțiune, deoarece, întotdeauna un copil este darul binecuvântat al Creatorului și o bucurie de neegalat. Reamintim că Marșul pentru viață, aflat la cea de-a noua ediție națională, va avea loc în apropierea sărbătorii Bunei Vestiri, în peste 500 de localități din România și Republica Moldova”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgoviște.

Evenimentul, la care sunt așteptați și alți credincioși din Târgoviște și din împrejurimi, va începe la ora 11.00 pe platoul din fața Prefecturii (Piața Tricolorului).

El se va desfășura prin centrul orașului, încheindu-se în Catedrala Mitropolitană cu un moment de rugăciune.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentPercheziţii de amploare la persoane bănuite de evaziune fiscală. Descinderile au loc în 19 județe
Articolul următorDomeniul Ion Ghica, de la Ghergani, pus la dispoziția USR Dâmbovița, de proprietara Irina-Bossy-Ghica