Masca devine obligatorie în spațiul public și în Pucioasa, o dată cu închiderea restaurantelor, cafenelelor și sălilor cu jocuri de noroc.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa a luat duminică această măsură, care se aplică începând de luni.

În Pucioasa se înregistrează o rată de infectare cu SARS-CoV-2 de 1,81 la o mie de locuitori. Pentru a stopa răspândirea virusului, autorităţile au impus obligativitatea purtării măştii de protecţie şi în spaţii deschide, între orele 6:00 şi 20:00..

Începând de luni, 12 octombrie, se interzice activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor în interiorul clădirilor, precum şi a activităţilor operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc de pe raza oraşului Pucioasa.

Excepţie vor face restaurantele unităţilor de cazare care vor putea să îi servească doar pe clienţii cazaţi, iar în cazul jocurilor de noroc este permisă activitatea de vânzare a lozurilor şi biletelor.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentRomânia ar putea ajunge la peste 5.000 de cazuri de coronavirus pe zi
Articolul următorMașinile înmatriculate în alte state, verificate de polițiști