Polițiștii au descins în această dimineață la mai multe locații din patru județe, la hoții de motorină din locomotive. Între cele 12 locații, unde s-a intervenit, patru sunt din Dâmbovița.

Sursa fotowww.realitateadearges.net

Au loc 20 de descinderi, la 19 suspecţi, toţi salariaţi la un operator privat de transport feroviar. Sunt vizate 12 locaţii din Argeş, 4 din Dâmboviţa, 3 în Galaţi şi una în Teleorman.

Amănunte pe www.realitateadearges.net

„Perchezițiile sunt efectuate într-un dosar penal instrumentat de Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, privind săvârșirea de infracţiuni de furt calificat, cu sprijinul polițiștilor din cadrul secţiilor regionale de poliţie transporturi Craiova şi Galaţi, precum şi din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa.

Din cercetăria reieșit că, în anul în curs, 19 bărbați cu vârste cuprinse între 28 şi 61 de ani, ar fi sustras motorină din locomotivele aparţinând unui operator privat de transporturi feroviare Ulterior cei în cauză ar fi valorificat carburantul la diverse persoane. Prejudiciul este în curs de stabilire.”

Articolul precedentPosturi vacante de preot, în Arhiepiscopia Târgoviștei
Articolul următor16 localiţi din Prahova şi Dâmboviţa vor beneficia de îmbunătăţirea infrastructurii de internet în bandă largă