Polițiștii din cadrul Formațiunii Investigații Criminale s-au prezentat Judecătoriei Găești, la data de 6 februarie, cu o femeie, din județul Vâlcea, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Aceasta este acuzată, alături de iubitul ei, că au tâlhărit un bătrân, în plină stradă.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 4 februarie, bănuiţii s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza localităţii Picior de Munte, ar fi abordat pe stradă un bărbat de 64 de ani, căruia i-au furat 1.000 de lei.

„Față de aceasta, instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Femeia a fost depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița. Totodată, față de bărbatul din Vâlcea a fost dispusă arestarea în lipsă și a fost emis un mandat de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

„Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării celui de al doilea bănuit, care, în prezent se sustrage cercetărilor”, mai arată IPJ Dâmboviţa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

 

Tâlhărie la Picior de Munte. Un bătrân a fost lăsat fără 1.000 de lei

Articolul precedentAlertă falsă cu bombă, la Târgoviște! Mobilizare specială Poliție-SRI, pentru un aspirator
Articolul următorTineri cercetați după ce au omorât un câine prin incendiere