Partida amicală de pregătire, din Chindia Târgoviște și Sportul Snagov, echipe din liga a II-a, a fost anulată. Terenul sintetic de la Buftea, unde urma să se desfășoare partida, a fost într-o stare ce nu a permis desfășurarea partidei.

Vremea rece și fenomenul de „freezing rain” (n.r. ploaie înghețată), ce a lovit sudul României, în ultimele 48 de ore, a făcut imposibilă disputarea meciului de fotbal, dintre Chindia Târgoviște și Sportul Snagov, două dintre fruntașele ligii secunde de fotbal.

Partida ar fi trebuit să aibă loc începând cu ora 12.00, a zilei de 26 ianuarie, dar, dat fiind faptul că terenul sintetic de la Buftea era imposibil de folosit, cele două echipe, de comun acord, au decis să anuleze confruntarea, integritatea fizică a jucătorilor putând fi serios pusă în pericol, în cazul în care partida ar fi avut loc.

Marcel Ghergu, președinte la Chindia Târgoviște, a declarat:

„Nu am văzut în viața mea așa ceva!”

Pe același teren, cu câteva zile în urmă, Chindia Târgoviște câștigase (cu 3-1) în fața celor de la CS Balotești, o altă echipă din liga a doua de fotbal.

Următorul meci amical, din perioada de pregătire, pentru Chindia Târgoviște, va fi împotriva Rapidului (liga III-a), marți , 29 ianuarie, pe terenul sintetic de la  Coresi, din București.

Foto articolAFC Chindia Oficial, partidă Chindia-Balotești (teren Buftea-23 ianuarie 2019)

Articolul precedentVIDEO Alte avalanșe pe DJ 714. Turiștii sună la 112 spunând că vor acasă
Articolul următorReacția (întârziată) a CJ Dâmbovița privind accesul în zona montană dâmbovițeană