Pompierii, jandarmii și drumarii acționează fără încetare, de sâmbătă dimineață, pentru deblocarea DJ 714 de arborii care s-au ruăt sub greutatea zăpezii. Pe lângă asta autoritățiel anunță noi avalanșe care au blocat singura arteră pe care se face accesul către zona Padina.

Mai mulți turiști au sunat la 112 spunând că vor să plece acasă. Potrivit autorităților, în zonă sunt cazați câteva zeci de turiști însă nimeni nu poate pleca până nu se degajează drumul. Poliția și Jandarmeria au instituit filtre pentru a nu le permite turiștilor să urce sau să coboare de pe munte.

IPJ Dâmbovița a anunțat că DJ 714 este blocat de copaci, pe mai multe porțiuni. Arborii s-au rupt din cauza căderilor masive de zăpadă, din ultimele ore.

Un echipaj de la ISU Dâmbovița a fost solicitat să ajute la deblocarea DJ 714, drum ce a fost blocat de câțiva arbori căzuți. Pompierii intervin cu o autofreză performată și pentru înlăturarea zăpezii de pe traseu.

Articolul precedentFOTO-Video| Pompierii dâmbovițeni sunt implicați în deblocarea DJ 714, drum blocat de copaci și zăpadă
Articolul următorMeci de fotbal anulat, din cauza vremii. Teren imposibil pe sinteticul de la Buftea, la Chindia-Snagov