A fost ziua confruntărilor sportive cu adevărat de infarct la Târgoviște. Din păcate, pentru gazde, deznodământul nu a fost fericit și la baschet, după ce la volei reușiseră să câștige. În Liga I de baschet feminin (Serie Est) echipa locală, CSM Târgoviște, a pierdut în ultimele secunde, în  fața celor de la CSU Olimpia Brașov, un meci pe care l-a dominat, în cea mai mare parte.

Imagine

Partida de la Târgoviște a început cum nu se poate mai bine pentru gazde, ce au reușit să pună un ecart confortabil, pe tabelă, față de partenera de întrecere. La pauza mare scorul a fost de 47-36, pentru gazde, ce câștigaseră ambele parțiale ale meciului.

La revenirea în teren însă s-a schimbat totul, iar oaspetele din Brașov au început să recupereze astfel că, după al treilea sfert, avantajul gazdelor a rămas doar o posesie (57-55). Ultimul sfert a fost de-a dreptul dramatic, gazdele reușind să revină la un avantaj confortabil(6 puncte) cu doar două minute înainte de final.

Imagine

A urmat însă dezastrul. Trei aruncări de trei puncte ale oaspetelor au făcut ca Brașovul să treacă în avantaj (73-70) cu doar 37 de secunde înainte de final. De aici s-a jucat doar la linia de fault, iar Târgoviștea nu a mai reușit să revină pe tabelă, ratând două aruncări libere cu doar 4 secunde înainte de finalul timpului de joc.

Scor final: CSM Târgoviște – CSU Olimpia Brașov 72-75 (25/17,22/19,10/19,15/20)

CSM Târgoviște suferă doar a doua înfrângere în actuala stagiune (Seria Est din campionat), având un bilanț de 7 victorii și două înfrângeri, în vreme ce oaspetele înregistrează doar a 5-a victorie, din nouă partide.

Articolul precedent„Thriller” la Târgoviște, în liga feminină de volei. CSM câștigă (cu 3-2) în fața Volei Alba Blaj
Articolul următorChindia suferă și câștigă cu Poli Iași, după ce întoarce scorul