Succesul din proba de dublu, a turneului de tenis de la Lugano, înregistrat de perechea Cîrstea-Mitu, continuă să provoace reacții. Mii de comentarii și aprecieri a strâns târgovișteanca Sorana Cîrstea, pe conturile sale din rețelele de socializare. În plus, Sorana a primit  și o altă  veste bună din partea WTA.

Confrom WTA Ranking, clamentul actualizat săptămânal, al jucătoarelor profesioniste de tenis, la nivel mondial, Sorana Cîrstea a revenit în top 100 mondial.Sorana a urcat patru poziții, până pe locul 99 WTA (631 de puncte). Poziția ( între primele 100 de jucăcoare ale lumii) îi va permite accesul, de acum înainte, pe tabloul principal al multor turnee, unde nu va mai fi nevoită să joace și calificări.

În altă ordine de idei, reacțiile, din spațiul virtual, după succesul din proba de dublu a turneului de la Lugano, Elveția, înregistrat de perechea română Sorana Cîrstea-Andreea Mitu, continuă.

Pe contul de facebook al Soranei Cîrstea, postarea acesteia, în care vorbește despre suucesul din Elveția ,a strâns mii de reacții și aprecieri.

„First time playing together, first title @andreea_mitu ??? ?! Thank you @samsungopen I will be back ! And thank you @andreicociasu . Newbalance @wta”

Foto articol facebook, Sorana Cîrstea

Articolul precedentSe mărește plafonul pensiei pentru care se acordă gratuitate de transport, la Târgoviște
Articolul următorNemulțumit că nu are asfalt pe uliță, un bărbat băut s-a urcat pe școală și a amenințat că se aruncă