Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat la deschiderea anului școlar de la Liceul Tehnologic „Marin Grigore Năstase” de la Tărtășești, din Dâmbovița. Ministrul Daea a promis investiții, în perioada următoare, în ceea ce privește infrastructura, tuturor celor 58 de liceea tehnologice din țară.

Petre Daea a fost invitat să perticipe la deschiderea anului școlar 2019-2020, la Liceul Tehnologic „Marin Grigore Năstase” de la Tărtășești, din Dâmbovița, o instituție ce poartă numele tătălui fostului premier al României Adrian Năstase, originar din Tărtășești, Dâmbovița.

Ca de obicei ministrul Petre Daea, în discursul public, a făcut noi promisiuni privind, de această dată, îmbunătățirea actului educațional, vorbind despre investiții guvernamentale.

 „Am avut colective de la Ministerul Agriculturii împreună cu cei de la Ministerul Educaţiei dându-le ca sarcină izvorâtă din actul normativ de care v-am vorbit, Legea 57 şi din ordinul comun, să inventarieze la faţa locului care este baza materială de care dispun cele 58 de licee tehnologice din România în aşa fel încât să facem programe de investiţii pentru următorii ani. Am această secvenţă, astăzi şi vizuală, pentru că am putut vedea la faţa locului. Este nevoie de a construi”, a spus Petre Daea.

La Tărtășești absolvenții de liceu sunt specializați cu următoarele calificări:

  • -Tehnician agronom;
  • -Tehnician mecanic intretinere si reparatii;
  • -Tehnician transporturi;
  • -Tehnician ecolog si protectia mediului;
  • -Mecanic auto.

Sursa foto articolfacebook, PSD Dâmbovița

Articolul precedentRovana Plumb (PSD Dâmbovița) a fost nominalizată comisar european,din partea României
Articolul următorAccident cu un rănit la Priboiu, pe DN 71