Victoria istorică obținută de Chindia Târgoviște în fața celor de la Dinamo București a avut urmări pentru echipa cehului Dușan Uhrin. După meci, fanii dinamoviști au atacat autocarul propriilor jucători, clubul fiind nevoit să ceară ajutorul Jandarmeriei.

Dacă în tabăra celor de la Chindia Târgoviște entuziasmul a fost la el acasă, atât în tribunele de pe „Ilie Oană”, cât și în vestiarul echipei lui Viorel Moldovan, în tabăra dinamovistă lucrurile au stat cu totul altfel.

Încă de la finalul meciului, căpitanul dinamoviștilor Dan Nistor, a declarat că Dinamo nu merita nici măcar un egal:

FotoDan Nistor (sursa-digisport.ro)

Cred că nu meritam egalul în această seară, scorul este mincinos, trebuia să fie un scor mai mare pentru adversarii noştri. Îi felicit pe această cale. M-am simţit ca ultimul om azi, m-am simţit ca atunci când cei de la Târgu Jiu mă alergau prin parcuri, în spatele stadionului„.

Uterior declarației, Nistor a fost luat la rost de fanii dinamoviști veniți la Ploiești, la partida cu Chindia, jucătorii dinamoviști fiind apostrofați de ultrași, în drumul spre autocar.

Conform gsp.ro:

Foto-Autocar Dinamo, înconjurat de ultrași (Săftica-16 august 2019)

„Dinamo a plecat după meci de la Ploiești, unde s-a jucat meciul, înapoi la București, cu autocarul. 40-50 de suporteri cu cagule au oprit autocarul dinamoviștilor la Balotești, la 23 de km de București, și au spart geamurile autovehicului cu pietre.

Jucătorii și staff-ul au scăpat din ambuscadă și s-au refugiat în imediata apropiere, în cantonamentul de la Săftica, de teama suporterilor.”

Ulterior au fost chemați în ajutor cei de la Jandarmerie, ce au asigura zona cantonamentului de la Săftica.

După meciul Chindia-Dinamo 3-2, fostul jucător al Chindiei, Daniel Popa, actualmente de la Dinamo, a fost abordat de fanii Chindiei care i-au strigat,„Hai înapoi aici, să scapi de retrogradare!”.

Dinamo ocupă ultima poziție în clasamentul ligii I, cu doar trei puncte, după șase etape.

Articolul precedentVictoria Chindiei contra lui Dinamo, „ca aerul și ca apa” pentru pentru tot staff-ul
Articolul următorNicio veste bună! Echipa de baschet a CSM Târgoviște la un pas de desființare!