Un accident grav,în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă, a avut loc în dimineața zilei de mați, 7 aprilie, la Priseacă,în apropiere de Târgoviste. Un motociclis de 34 de ani a fost accidentat grav de o mașină și a fost transportat de urgență la spital.

Imagine

Accident Priseaca, 7 aprilie 2020 (sursa foto-facebook, MDI TV)

Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineții de 7 aprilie, pe un drum secundar din localitatea Priseaca, ce aparține administrativ de Târgoviște. Conform polițistilor de la IPJ Dâmbovița, este vorba de o coliziune între un autoturism de mici dimensiuni și o motocicletă. Motociclistul,un bărbat de 34 de ani, a fost accidentat grav,în urma impactului dintre cele două vehicule, și a fost transportat de urgență la spital.

Vinovat de producerea accidentului se pare că este conducătorul autoturismului, un bărbat de 38 de ani, ce nu a a acordat prioritate de trecere motocicletei.

În cauza se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedentVideo| Dezastru la Iedera, în Dâmbovița. 20 de hectare de pădure cuprinse de flăcări. „E mai rău ca în cimitir,de Paște”, spun pompierii
Articolul următorRadiografie spitale: 25 de unități medicale din întreaga țară, afectate de coronavirus. Nicio unitate din Dâmbovița