Un muncitor ce lucra la o rețea de canalizare, la Finta, în județul Dâmbovița, a fost prins sub un mal de pământ, ce s-a surpat peste el. Bărbatul este prins de la brâu în jos. Cinci echipaje de la ISU Dâmbovița se afla la fața locului pentru a interveni.

 

Update 2: Operațiunea de salvare a muncitorului, de 44 de ani, a durat aproximativ 30 de minute. Au participat în total 3 echipaje de pompieri (garda Cornești și detașamentul Moreni) de la ISU Dâmbovița, cu 1 ofițer și 12 subofițeri. primăria Finta a pus la dispoziție deasemenea două buldoexcavatoare , pentr a ajuta la extragerea în siguranță a muncitorului prins sub mormanul de pământ. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță de la SAJ Dâmbovița. Din primele date reise că acesta este în afara oricărui pericol.

(video)

Update:

Muncitorul a fost extras de sub malul de pământ și a fost preluat de o ambulanță a SAJ Dâmbovița.

Știre în curs de actualizare

Accidentul s-a produs în urmă cu puțină vreme. Muncitorul este imobilizat sub malul de pământ  ce s-a surpat peste el, în timp ce lucra la rețeau de canalizare din localitate. Persoana este conștientă și cooperantă, precizează cei de la ISU Dâmbovița.

La fața locului s-au deplasat cinci echipaje ale ISU DB, cu un total de 19 subofițeri, pentru a interveni.

 

Articolul precedentSenatorul Adrian Țuțuianu solicită (din nou) demisia șefului IPJ Dâmbovița și a ministrului Carmen Dan
Articolul următorComemorare în cimitirul evreiesc, din Târgoviște, de „Ziua Eroilor”