Zapada Bucegi
Zapada Bucegi

Munții Bucegi au fost acoperiți cu zăpadă, iar stratul omăt are deja câţiva centimetri. ANM a emis, joi, o informare de răcire a vremii.

Jandarmii montani din zona Peştera, jud. Dâmbovița, au transmis un filmuleț cu un peisaj de vis, de la 1.600 de metri altitudine. Stratul de zăpadă este deja de câţiva centimetri şi se anunţă a creşte în zilele următoare, având în vedere prognoza meteorologilor care anunţă temperaturi din ce în ce mai scăzute.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 16 noiembrie, ora 5:00 – 18 noiembrie, ora 12:00, vremea va deveni rece în toată ţara, chiar deosebit de rece în estul şi sud-estul teritoriului, unde şi vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopţilor şi al dimineţilor în majoritatea regiunilor.

De asemenea, traseele montane dinspre Buşteni spre platoul Bucegi au fost închise pe perioada iernii începând de joi, la altitudini ridicate fiind ninsoare şi viscol.

Traseele vor fi redeschise la primăvară, în funcţie de condiţiile meteorologice.

Articolul precedentAdrian Țuțuianu sugerează că își face partid. PSD devine #PSDemocratic, pentru „aripa” Țuțuianu
Articolul următorFoto| Descindere în forță, la falsificatori de acte de înmatriculare autovehicule.Poliția a ridicat documente și bani