În această dimineață, polițiștii din Titu au descins la domiciliile a două persoane din Lungulețu, bănuite de comiterea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte comise în perioada 2017-2018, în legătură cu înmatricularea unor autovehicule. Este vorba de peste 80 de mașini. 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sprijiniți, în această acțiune, de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.

În urma descinderilor, au fost indisponibilizate mai multe documente și înscrisuri, telefoane mobile, calculatoare și bani.

Cei în cauză sunt bănuiți că, în perioada 2017-2018, ar fi întocmit în fals mai multe documente necesare înmatriculării unor autovehicule pentru diverse persoane, activitate pentru care ar fi primit diferite sume de bani.

În fapt, aceștia ar fi falsificat fișele de înmatriculare, contractele de dobândire ale autovehiculelor și certificatele fiscale, prin aplicare de semnături și ștampile false, presupuse a aparține organelor fiscale, astfel, beneficiarii serviciilor acestora sustrăgându-se de la plata taxelor și impozitelor.

Bănuiții ar fi depus diligențe pentru înmatricularea în fals a peste 80 de autovehicule, operațiuni pentru care ar fi primit în schimb sume cuprinse între 250 și 300 de euro, pentru fiecare caz în parte.

În cauză, se continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Sursa foto– IPJ Dâmbovița

Articolul precedentMunții Bucegi, acoperiți cu un strat consistent de zăpadă
Articolul următorȚuțuianu știe cine urmează să fie dat afară din PSD. Atacuri la Rovana Plumb