Clubul Chindia Târgoviște a anunțat că au sosit rezultatele la testul pentru coronavirus, efectuat jucătorilor și staff-ului formației. Toate testele au fost negative, precizează dâmbovițenii, care sunt la al doilea rând de teste efectuat, conform protocolului de testare pentru fotbaliștii din liga I.

Atât fotbaliștii cât și membrii clubului de fotbal Chindia Târgoviște au fost testați pentru coronavirus în data de 22 mai. Conform unui comunicat al clubului, postat pe pagina de facebook:

FotoAntrenament Chindia Târgoviște (mai 2020)

„Au sosit rezultatele pentru al doilea set de teste efectuat de angajații clubului nostru (antrenori, fotbaliști, personal administrativ etc) pentru depistarea infecțiilor cu coronavirus. Toate rezultatele sunt NEGATIVE. Pregătirile continuă, cu respectarea normelor impuse de autorități.”

Cei de la Chindia fuseseră testați și în data de 14 mai. Deasemenea, cele 50 de teste , efectuate la acel moment, au fost toate negative.

Cei de la Chindia au început pregătirea pentru reluarea campionatului în liga I de fotbal. Antrenamentele echipei au loc pe terenul de la Aninoasa, de lângă Târgoviste. Conform unor informații furnizate din interiorul FRF, campionatul ar putea fi reluat,în liga I, în data de 13 iunie, dar deocamdată nu este sigur.

Toate echipele înscrise în competiției sunt testate pentru coronavirus. Fiind vorba, conform protocolului stabilit de autorități, de mai multe rănduri de testări. Deocamdată, doar Ricardinho, de la FC Voluntari, este singurul depistat pozitiv, la primul test pentru coronavirus, dintre fotbaliștii din Liga I. Ulterior însă, la al doilea test, fotbalistul a fost testat negativ, pentru coronavirus.

Articolul precedentSFÂNTA ÎMPĂRTĂȘANIE în statea de alertă, modificare de ultimă oră în Monitorul Oficial. Alte reguli se păstrează
Articolul următorCrește, din nou, numărul de cazuri noi de coronavirus. În Dâmbovița 6 cazuri noi (total 258)