A avut zile. Asta se poate spune despre un dâmbovițean ce a scăpat nevătămat dintr-un teribil accident de circulație. A căzut cu mașina de pe un podeț, într-o râpă, la ieșirea din orașul Moreni, iar apoi a scăpat și din incendiul care a mistuit autoturismul.

Sursa foto-gazetadambovitei.ro

Accidentul s-a petrecut la ieșirea din municipiul dâmbovițean Moreni, în dimineață zilei de 7 aprilie. Un șofer a căzut cu autoturismul de pe un podeț, pe drumul dintre Moreni și Filipești, de la o înălțime de câțiva metri. În urma coliziunii cu solul, autoturismul ( o Dacia Logan) a fost cuprins de flăcări, ce au mistuit apoape în întregime autoturismul.

Din primele date, șoferul, ce se afla singur în autoturism, a reușit să părăsescă mașina înainte ca aceasta sa fie cuprinsă de flăcări. Aproape miraculos, tot conform primelor informatii, bărbatul nu a suferit nicio traumă majoră. Pompierii au reușit să stingă autoturismul cuprins de flăcări, dar acesta este distrus aproape în totalitate.

La fața locului polițistii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor ce au generat accidentul.

Articolul precedentRadiografie spitale: 25 de unități medicale din întreaga țară, afectate de coronavirus. Nicio unitate din Dâmbovița
Articolul următorDemisii la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște (SJUT). Doi medici, de la „Pneumologie”, și-au dat demisia