Un bărbat din Moreni nu mai are voie se apropie de propia soție timp de cel puțin cinci zile. Pe numele acestuia polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție,după ce acesta și-a lovit soția, ce a avut nevoie de tratament medical.

La solicitarea unor vecini, polițiștii din Moreni au intervenit la domiciliul unui bărbat ce își agresa soția. Bărbatul s-a ales cu ordin provizoriu de protecție, pentru cinci zile, dar și cu un dosar penal, pe numele său. Conform IPJ Dâmbovița:

Fotografie cu un caracter ilustrativ

„La data de 12 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat din localitate provoacă scandal la domiciliu.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma primelor cercetări s-a stabilt că bărbatul, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, și-ar fi lovit soția în zona feței. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, față de acesta a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea de măsuri.

Articolul precedentSurse-Viorel Moldovan a semnat un nou contract cu Chindia Târgoviște
Articolul următorFoto| Concurs pentru pompierii voluntari și privați. Cei din Târgoviște și Aninoasa cei mai buni din Dâmbovița