Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, a fost eliberat, marți, de la Penitenciarul Găești, după ce magistraţii Judecătoriei Găeşti, judeţul Dâmboviţa, au decis să admită propunerea de eliberare condiţionată formulată de Penitenciarul Găeşti unde Cătămaru era închis pentru şantaj.

Fostul interlop este ultimul beneficiar al legii recursului compensatoriu.

Ion Balint, zis şi Nuţu Cămătaru a ieşit pe poarta Penitenciarului Găeşti în jurul orei 14.30. El a plecat cu un autoturism care îl aştepta chiar în faţa închisorii.

Întrebat cum a fost în spatele gratiilor, Cămătaru a răspuns: “Lasă că vă spune altcineva”, după care s-a urcat în maşină şi a plecat.

Magistraţii Judecătoriei Găeşti, judeţul Dâmboviţa, au decis să admită propunerea de liberare condiţionată formulată de Penitenciarul Găeşti unde Cătămaru era închis pentru şantaj.

Cămătaru a fost transferat de curând la Penitenciarul Găeşti de la cel din Ploieşti.

El era închis din octombrie 2018 pentru şantaj, având o pedeapsă de 5 ani şi 11 luni de închisoare. În data de 8 octombrie 2018, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au admis cererea de contopire a pedepselor formulată de Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 

Articolul precedentVictorie de senzație. CSM Târgoviște – Alba Blaj 3-2, la volei feminin
Articolul următorCercetat pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor