În data de 8 mai, la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște se va juca piesa de teatru (comedie romantică) „Old Love”!

”Old Love” este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei.

O ”Iubire veche” își are acțiunea în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el.

Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat.

”Old Love”, de Norm Foster
Tradaptarea Peter Bokor
Distribuția: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Adrian Păduraru, Robert Tudor
Scenografia Francesca Cioancă
Asistent regie Simona Hodos
Muzica originală Nicu Alifantis
Regia artistică Daniel Bucur

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a sălii de spectacol și online de pe startickets.ro. Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul 0748 028 233.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentDâmbovița. Regiunea Sud-Muntenia, cea mai mică creștere a rețelei de drumuri
Articolul următorIon Țiriac ajută jucătoarele românce, la Madrid. Sorana Cîrstea printre beneficiare