Oamenii din Gura Șuii se tem să își mai lase copiii singuri la școală, după ce eleva Adriana Fieraru a fost răpită și ucisă de un olandez. Cei mici primesc ajutor din partea psihologilor pentru a trece pentru momentul cumplit.

„Toată lumea e speriată aici. Noi am luat măsuri împreuncă cu cei de la Inspectoraul Școlar care a venit cu consilieri psihologici în fiecare zi și fac activități cu ei. Copiii de la ciclul primar nu știu cât realizează ei, dar sunt foarte afectați colegii ei, cei de-a 5-a. Le e frică să mai vină singuri la școală, spun că li se putea întâmpla și lor și își fac tot felul de scenarii”, a declarat Alis Veseliu, directoarea adjunctă a Școlii Gimnaziale din Gura Șuții.

Adriana a fost luată de la școală de tatăl ei, în fiecare zi, cu bicicleta.

„În fecare zi a venit cu părinții, tot ciclul primar, nu a plecat niciodată singură. Nu știu dacă a fost o întâmplare acum sau or fi cosiderat că dacă e la gimnaziu trebuie să se obișnuiască să se ducă și singură. Chiar au avut grijă de ea. Tatăl venea în fiecare zi cu bicicleta și o lua de la școală”, mai spune directoarea.

La școala la care învăța Adriana studiază peste 400 de copii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentDupă drama din Gura Șuții va fi introdus transportul școlar
Articolul următorAdriana Fieraru va fi înmormânată joi