Reacție rapidă a polițiștilor din Pucioasa. Aceștia au reușit să identifice un grup de patru persoane ce au pătruns în locuința unui bărbat din Pucioasa și l-au deposedat de o importantă sumă de bani. Identificarea și reținerea suspecților s-a produs în aceiași zi în care a avut loc infracțiunea.

Update ora 20.00 (15.11.2018)

Trei, dintre cele patru persoane (doi bărbați și două femei) reținute preventiv, au fost arestate, pentru 30 de zile. Față de cea de-a patra persoană, implicată în acest caz de tâlhărie calificată, a fost instituită măsura controlului judiciar.

Știre inițială

 

Conform primelor informații, este vorba de două femei și doi bărbați,iar una dintre femei îl cunoștea pe păgubit.

Ieri, 14 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au probat activitatea infracțională a patru persoane, din localitate, bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

 Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 15 noiembrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă.În sarcina acestora s-a reținut că, în cursul zilei trecute, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat și, prin exercitarea de violențe, l-ar fi deposedat de 1.170 de lei.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.”

Cei patru sunt prezentați în fața magistraților pentru dispunerea de măsuri preventive.”

A precizat, IPJ Dâmbovița

Vom reveni cu amănunte.

Articolul precedentS-a ales cu dosar penal, pentru deținere de pistol de autoapărare, fără permis
Articolul următorAccident spectaculos la Răcari. S-au răsturnat cu mașina direct în șanț