Cetățeanul egiptean de 32 de ani, banuit de șantaj, a fost reținut preventiv, în Dâmbovița. La domiciul acestuia din București au descins polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

La data de 30 aprilie a.c., instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat de 32 de ani, de cetățenie egipteană, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj. (detalii aici www.realitateadedambovita.net).

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița

Foto – polițiști Serviciul Acțiuni Speciale (fotografie cu un caracter ilustrativ)

În data de 1 mai polițiștii Serviciului Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară pe raza municipiului București, pentru probarea activității infracționale a bărbatului de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în perioada mai 2016 – martie 2019, ar fi amenințat 2 persoane cu privire la faptul că va publica mai multe imagini indecente pe rețelele de socializare, dacă nu îi vor plăti diferite sume de bani.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit un laptop, 6 CD-uri/ DVD-uri și mai multe înscrisuri, bunuri ce au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.La activitate au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Articolul precedentO dâmbovițeancă delegată să arbitreze în finala Ligii Campionilor, la fotbal feminin
Articolul următorTania Ionescu și Andrei Burcea, medaliați cu bronz la Campionatul Național Școlar de lupte