Dâmbovițeanca Petruța Iugulescu a fost delegată să facă parte din delegația care va arbitra finala  Ligii Campionilor la fotbal feminin. Federația Română a făcut anunțul despre delegarea în această finală a româncei, ce va face parte dintr-o brigadă în care se mai regăsesc două rusoaice.

FotoPetruța Iugulescu, arbitru FIFA de 14 ani

Conform FRF :

„Arbitrajul românesc va avea o reprezentantă în finala celei mai importante competiții europene intercluburi. Petruța Iugulescu a fost delegată de UEFA să oficieze finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Olympique Lyonnais și FC Barcelona, care se va disputa pe 18 mai, în Ungaria, la Budapesta.

Iugulescu va face parte dintr-o brigadă condusă de Anastasia Pustovoitova din Rusia, iar al doilea asistent va fi tot o rusoaică, Ekaterina Kurochkina.

Mai mult, în această vară, Petruța Iugulescu împreună cu Mihaela Țepușă vor fi prezente la Campionatul Mondial de fotbal feminin, care se va disputa în Franța în perioada 7 iunie – 7 iulie. Orașele care vor găzdui partide sunt Grenoble, Le Havre, Lyon, Montpellier, Nice, Paris, Reims, Rennes și Valenciennes.”

Petruța Iugulescu (foto articol) a mai arbitrat o finala de Liga campionilor la feminin, în anul În 2013, la meciul dintre Wolfsburg și Lyon. A făcut  atunci parte dintr-o brigadă 100% românească alături de Teodora Albon și Mihaela Țepușă.

Articolul precedentPompierii de la ISU Dâmbovița n-au prea avut „vacanță”, în perioada de Paște și 1 Mai
Articolul următorPercheziție cu „mascații”, la domiciliul egipteanului reținut pentru șantaj, în Dâmbovița