O acțiune de amploare a polițistilor dâmbovițeni are loc în această dimineață, pe raza județului Ilfov și a municipiului București. La acțiunea la care participă și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale, se realizează percheziții domiciliare la persoane bănuite de înmatricularea falsă a mai multor autovehicule, unele dintre acestea date în urmărire de autoritățile din Franța sau Germania.

Imagine cu uncaracter ilustrativ

În aceasta dimineață, 20 februarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ala IPJ Dâmbovița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, efectuează 4 percheziții domiciliare pe raza municipiului București și in Ilfov la 4 persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de fals sub înscrisuri sub semnatură privată ( 59 de acte materiale), fals in declarații (32 de acte materiale), instigare la fals intelectual sub forma participației improprii (31 de acte materiale), uz de fals(3 acte materiale), complicitate la fals intelectual sub forma participației improprii( 11 acte materiale) privind înmatricularea provizorie în circulație a 31 de autovehicule de către autoritați competente în domeniu din București și judetul Ilfov.

Faptele ar fi fost comise in perioada 2019-februarie 2020.

Din cercetări a reieșit că, prin activitatea infracțională, ar fi fost înmatriculate provizoriu în circulație și două autovehicule urmărite de autoritațile din Franța si Germania, a căror valoare se ridică la aproximativ 150. 000 de euro.

Autovehiculele au fost descoperite si indisponibilizate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

În cauză, sub coordonarea și îndrumarea procurorului de caz, urmează să se efectueze cercetări și pentru alte 750 de autovehicule înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane din București.

Vor fi puse în executare 4 mandate de aducere emise pe numele unei femei si a 3 bărbați, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului Județ€an de Poliție Dâmbovița pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Articolul precedentÎncă un deces din cauza gripei sezoniere, înregistrat în Dâmbovița. Totalul din județ a ajuns la două decese. În țară sunt 40
Articolul următorRealitatea pe net. Invitatul primei ediții este dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.