Atletismul dâmbovițean produce încă rezultate. Atleta Diana Ivăncescu, de la CS Târgoviște, a reușit să obțină o medalie la crosul internațional 21k ce a avut loc la Timișoara.

Competiția internațională, intitulată Crosul 21 K, ce a avut loc la Tmișoara la sfârșitul săptămânii trecute a reunit la start 177 de atleți din România dar și din alte țări.

Rezultate semimaraton 21K, Timișoara 2019

Proba de semimaraton (21 km) a fost dominată de sportivi kenyeni, atât la feminin cât și la masculin.

Rezultate proba 10 km- concurs 21K Timișoara 2019

La proba de 10 km (cros) atleta târgovișteană Diana Ivăncescu a reușit să să plaseze pe locul al treilea la feminin, primul la categoria de vârstă 19-29 de ani. După cum este precizat și într-o comunicare a clubului, din care face parte, atleta se pregătește pentru concursurile naționale.

„Atleta Diana Ivăncescu continuă să aibă parte clasări tot mai bune în concursurile de verificare din acest an. La ultimul test de acest gen la care a luat parte, Sport Guru Timișoara 21K, sportiva de la CS Târgoviște a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Astfel, eleva Desdemonei Banu Ionescu, a terminat pe primul loc cursa de 10 kilometri, din cadrul întrecerii timișorene, la categoria 19-29 ani. Cursa de pe malul Begăi a reprezentat un nouă verificare bună pentru Diana înaintea concursurilor naționale la care va lua parte sportiva noastră în a doua parte a anului.”

Foto articolfacebook Diana Ivăncescu

Articolul precedentVIDEO Scenele șocante cu vacile electrocutate, lângă un stâlp al Electrica
Articolul următorFilme premiate la Cannes, în cadrul caravanei de la Pucioasa