Mai multe accidente ușoare și tamponări între autovehicule ca niciodată. În doar câteva cuvinte așa ar putea fi caracterizată ziua de miercuri, 21.11.2018, la Târgoviște. 

O cronologie a accidentelor, într-o zi   în care ploaia și carosabilul ud au dat mari bătăi de cap șoferilor din Târgoviște, sau celor  care tranzitau orașul, ar fi următoarea:

Aproximativ ora 8.00– Un autoturism a acroșat și accidentat un pieton. Victima se afla pe trecerea de pietoni. A fost transportată la spital.

Aproximativ ora 11– Coliziune între două autoturisme, zona Oțelinox, intrare în oraș dinspre Găești. O persoană (bărbat, 28 de ani), pasager în una dintre mașini, a fost accidentată ușor și transportată la spital. Motivul tamponării-nepăstrarea distanței regulamentare în mers.

Aproximativ ora 17.30– Coliziune între două autoturisme, pe Calea Câmpulung. O persoană a fost rănită ușor. cauza probabilă a incidentului-nepăstrarea distanței în mers

Aproximativ ora 17.45– Coliziune între două autoturisme pe Bulevardul I.C. Brătianu.O persoană, pasager în una dintre mașini a fost accidentată ușor. Cauza probabilă a accidentului-nepăsarea distanței în mers.

Aproximativ 18.00– Un autoturism a acroșat un pieton pe Strada Col. Băltărețu. Se pare că pietonul se afla pe trecerea de pietoni.Victima a fost transportată la spital

Articolul precedentÎnfrângere categorică. Alba Blaj-CSM Tgv. 3-0 (25-16,25-16,25-18) la volei feminin
Articolul următorVIDEO Femeie căutată de Poliție după ce a fost filmată găsind un telefon. Nu s-a dus să îl predea