Conform datelor parţiale de pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, PNL ar fi câştigat alegerile de duminică din localităţile dâmboviţene Branişte, unde a fost ales primarul, şi Cojasca, unde au fost alegeri pentru consiliul local.

La Branişte, candidatul PNL Mihai Vişinescu a obţinut 1.286 de voturi, din totalul de 2.429 şi a obţinut astfel un procent de 52,94%. Candidatul PSD Alexandru Valentin Ţachianu a obţinut 1.058 de voturi, un procent de 43,55%. Cel de-al treilea candidat, Dan Stan, din partea PMP, a obţinut un număr foarte mic de voturi.

În Branişte au avut loc alegeri, după ce candidatul care obţinuse postul de primar în alegerile de anul trecut a optat pentru funcţia de parlamentar. Este vorba despre Marian Ţachianu (PSD), tatăl actualului candidat PSD Alexandru Ţachianu.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentOra 18, Culisele statului paralel. Cine a furat datele românilor? De ce se inundă România în fiecare an
Articolul următorCulisele statului paralel | Comisie de anchetă după dezvăluirile fostului șef al CNAS de la Realitatea Plus – Cum s-a folosit SRI de cardul de sănătate