Polițistii dâmbovițeni vor înăspri supravegherea traficului din Târgoviste, după ce a fost realizată statistica în ceea ce priveste accidentele rutiere petrecute în oraș pe parcursul anului 2019. Bilanțul este unul dramatic, 14 decedați și 30 de raniți grav, principala cauză a accidentelor fiind neacordarea de prioritate de trecere pietonilor.

Conform bilanțului, pentru anul 2019, la nivelul municipiului Târgoviște au avut loc 176 de accidente de circulație, din care 37 grave, soldate cu decesul a 14 persoane și rănirea gravă a altor 30, principala cauză fiind neacordarea de prioritate  de trecere pietonilor.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, generate de nerespectarea reguluilor de circulație privind acordarea de prioritate de trecre pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii, cei de la IPJ Dâmbovița au decis ca în zilele de 6,7,11,13,17,19,25 și 27 februarie,în intervalul orar 10.00-16.00 polițistii din cadrul Biroului Rutier, al Poliției Municipiuui Târgoviște,în colaborare cu Poliția Locală, să organizeze acțiuni în municipiul Târgoviște și deasemnea se vor deplasa în incinta dispeceratului de supraveghere video din cadrul Primăriei Târgoviște, pentru monitorizarea camerelor de supraveghere a traficului rutier.

Articolul precedentAcțiune de amploare a polițiștilor de la Rutieră, de la IPJ Dâmbovița, în sudul județului
Articolul următorKlaus Iohannis: „Îl desemnez pe Ludovic Orban să formeze un nou guvern”, după consultările de astăzi (6 februarie)