Atât Jandarmeria cât și Poliția Dâmbovița au acționat, în ultimele două zile, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.La Valea Mare și Poiana, în Dâmbovița, au fost depistați mai mulți contravenienți iar lemnul a fost confiscat.

Astfel,Jandarmeria Dâmbovița:

„În urma unei acțiuni desfășurate pe raza localităţii Valea Mare, punctul Saru, au fost surprinși 3 tineri în timp ce transportau cu căruțele, pe un drum forestier, material lemnos din specia stejar.Aceștia au fost sancționaţi contravențional pentru “transportul fără avize de însoţire a materialelor lemnoase. Lemnul a fost predat unui reprezentant al ocolului silvic.”

Poliția Dâmbovița:

„În ziua de 1 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Poiana au acționat pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.Astfel, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat o sancțiune pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în cuantum de 3.000 de lei. Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost depistat în timp ce transporta transporta cantitatea de 1.45 mᶟ material lemnos, având avizul de însoțire expirat. S-a procedat la sancționarea contravențională a acestuia și confiscarea materialului lemnos.”

Sursa foto articol- JandarmeriaDâmbovița,www.facebook.com/jandarmeriadambovita/

Articolul precedentCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: „Sunt de acord doar în aceste condiții”
Articolul următorJoc transformat într-un dezastru. Un tânăr de 14 ani rănit grav, după un accident de moped