O joacă de copii riscă să se transforme într-o tragedie. Mai mulți adolescenți din comuna Crângurile s-au jucat cu un moped, iar unul dintre ei a ajuns direct în gard cu vehiculul. Tânărul, de doar 14 ani, este în stare gravă la spital.

Așa cum se vede și în cele câteva imagini (capturate de o cameră de supraveghere instalată în comuna Crângurile, sat Pătroaia Vale) doi tineri (cel puțin) efectuează curse cu mopedul. Tânărul de 14 ani, ce s-a izbit cu mopedul de gardul ce apare în imagini, a fost însoțit în cursă și de un alt copil, dar acesta cade de pe moped, chiar înainte ca adolescentul de 14 ani să izbească gardul metalic.

Conform IPJ Dâmbovița tânărul de 14 ani, rănit grav, a fost preluat de o Ambulanță, fiind transportat la spitalul Găești, iar ulterior la Spitalul Județean din Târgoviște.

Conform legislației, vârsta minimă pentru conducerea mopedelor (autovehiculul cu doua roti, cu sau fara atas, echipat cu un motor care are o capacitate cilindrica mai mare de 50 cm 3 si/sau a carui viteza maxima, prin constructie, depaseste 45 km/h) este de 16 ani.

Sursa video(Foto):www.gazetadambovitei.ro

Articolul precedentPoliția și Jandarmeria, acțiuni de depistare a operațiunilor ilegale cu material lemnos
Articolul următorVraciul Constantin Mudava va fi înmormântat, duminică, la Cimitirul Central din Târgoviște