Polițiștii dâmbovițeni au câștigat medaliile de argint la un turneu de fotbal al polițiștilor, ce a avut loc în Spania, la Palma de Mallorca. La turneu au participat 44 de echipe formate exclusiv din polițiști.

Echipa de fotbal a Asociației Internaționale a Polițiștilor 1 Dâmbovița a câștigat locul II la Campionatul Mondial IPA 2019, organizat în Palma de Mallorca din Spania.La competiție au participat 44 de echipe.

„Lotul I.P.A Dâmbovița, format din 8 polițiști, 3 pompieri și un polițișt local din Dâmbovița, a luptat pentru câștigarea unui loc pe podium, obținând de fiecare dată performanțe pe teren.

În grupe, membrii noștri au fost neînvinși, echipa obținând 2 victorii și 3 egaluri, iar în optimi au învins echipa IPA Petroșani, cu un scor de 6 la 2.

În sferturi, echipa a jucat contra celei de la IPA Bruno Belgia (4-1), iar în semifinale a întrecut IPA Brescia Italia, cu un scor de 1-0.

Ultimul act al competiției a fost câștigat de IPA Rusia.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița adresează felicitări echipei IPA Dâmbovița pentru rezultatele obținute.

Și anul acesta, Cupa turneului va fi depusă la loc de cinste, la Muzeul Poliției Române.”

Se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentGrup infracțional trimis în judecată, pentru înființarea de culturi ilegale de cannabis, la Tărtășești și Răcari
Articolul următorN-a mai reușit încă o surpriză. Sorana a fost eliminată de C.Garcia, în turneul de la Madrid