În ultimele 24 de ore, peste 270 de polițiști, alături de jandarmi, au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Polițiștii au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 18 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 28 de infracțiuni, au aplicat 397 de sancțiuni contravenționale și au reținut 11 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.
„La data de 8 aprilie, 278 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în colaborare cu efective de jandarmi, au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Au fost constituite 116 patrule, dintre care 95 de ordine publică. Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 24 de evenimente, dintre care 18 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
De asemenea, au fost constatate 28 de infracțiuni, dintre care 9 contra persoanei, 12 contra patrimoniului și 3 de natură economico-financiară.
Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 397 de amenzi, au reținut 11 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.
Totodată, au fost confiscate bunuri în cuantum de 950 de lei.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK
https://www.facebook.com/Reporterpenet.ro/
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK
https://www.facebook.com/Realitatea-De-Dambovita-200116727473698/
Articolul precedentOrdin de protecție pe numele unui târgoviștean ce și-a bătut tatăl.
Articolul următorMinistrul Mediului lansează, la Titu, Programele Rabla și Rabla Plus