Polițiștii dâmbovițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui târgoviștean de 24 de ani ce și-a lovit tatăl. Conflictul între cei doi a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Conflictul dintre tată și fiu a avut loc în data de 7 aprilie 2019, în Târgoviște. Fiul, de 24 de ani, este cel care a recurs la violențe fizice, iar acum s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu, pentru cinci zile. Ar putea fi obligat însă să stea departe de părintele său, prin extinderea ordinului de protecție, până  la șase luni.

„În cursul serii de 7 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați că un bărbat a fost agresat de fiul său.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de alcool, un tânăr, de 24 de ani, și-ar fi lovit tatăl în zona feței.

Față de acesta, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, pe numele tânărului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, care, la data de 8 aprilie a.c., a fost confirmat de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Ordinul de protecție provizoriu a fost înaintat Judecătoriei Târgoviște în vederea eliberării unui ordin de protecție pentru 6 luni.”

Informează IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentTânăr de 22 de ani reținut pentru tentativă de viol asupra unei bătrâne de 82 de ani
Articolul următorPolițiștii din Dâmbovița au avut de furcă: 18 apeluri la 112 în doar 24 de ore