Peste 230 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost implicați în acțiune amplă cu scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale.
Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 31 de evenimente, dintre care 21 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 19 infracțiuni și au aplicat 522 de sancțiuni contravenționale.
„Din totalul infracțiunilor constatate, 12 au fost contra persoanei și 12 contra patrimoniului. Totodată, polițiștii au reținut 9 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.  Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos. Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni la Legea 171/2010 privind constatarea contravențiilor silvice, în valoare de 3.000 de lei și au confiscat 3 m³ de material lemnos”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
Articolul precedentChindia smulge un egal la Mediaș, în prima etapă a ligii I
Articolul următorȘofer din Dâmbovița, la un pas să cadă cu mașina de un pod din Buzău