Târgovișteanca Sorana Cîrstea a postat, pe o rețea de socializare, un clip de câteva secunde, de la un antrenament. Jucătoarea de tenis se antrenează din greu, pentru câștigare de masă musculară.

Târgovișteanca, actualmente numărul 92 WTA, nu traversează o perioadă tocmai fastă. După eliminarea din primul tur de la Australian Open, a pierdut opt poziții, în clasamentul modial de simplu (WTA ranking) și riscă să iasă din top 100, fapt ce va duce la pierderea calificării directe pe tabloul principal la turneele de Mare Slem, spre exemplu.

Cîrstea se află de ceva vreme în sala de antrenament, iar cel mai recent clip, postat de ea pe Instagram ( amănunte aici), o arată efectuând un exercițiu ce este menit a dezvolta musculatura mâinilor.

Poziția în care apare Sorana, în clipul de doar câteva secunde, a dat dat naștere la numeroase comentarii, unele dintre ele, chiar dacă apreciative, neputând fi însă reproduse.

Articolul precedentAdrian Țuțuianu a preluat „Pro România” Dâmbovița. Senatorul decide tot în filială
Articolul următorFOTO| ISU Dâmbovița ajută la alimentarea cu energie electrică a unui cartier și a Poliției orașului Urziceni