Un bărbat din Dâmbovița, de 33 de ani, a fost reținut de polițiști pentru evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciul cauzat de bărbat este estimat la peste un milion de lei și a fost făcut prin societatea unde era administrator, o farmacie.

Imagine cu un caracter ilustrativ

La data de 20 februarie a.c., polițistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul IPJ Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor.

Vineri, 21 februarie,  acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru dispunerea unei măsuri preventive. Au precizat cei de la IPJ Dâmbovița.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, începând cu anul 2015, în calitate de administrator al unei societați comerciale cu obiect de activitate comercializarea de produse farmaceutice, bărbatul ar fi înregistrat cheltuieli fictive.

De asemenea, acesta nu ar fi înregistrat în contabilitate toate veniturile obținute.

Ulterior, ar fi transferat veniturile obținute către mai multe societăți comerciale controlate.

Prejudiciul cauzat este estimat la suma de 1.018.374 de lei.

Articolul precedentVideo| Viorel Moldovan despre FCSB-Chindia: ”Este un meci de gală. Vreau puncte!”
Articolul următorUniversitatea ”Valahia” din Târgoviște are un rector nou. Vezi despre cine este vorba.