Două echipe aflate în mare nevoie de puncte, FCSB și Chindia Târgoviste, dar cu obiective diferite, se întâlnesc pe Arena Națională, în ultima etapă a sezonului regulat. Antrenorul dâmbovițenilor, Viorel Moldovan, a declarat că meciul este unul de gală, pentru echipa sa, și deși gazdele de la FCSB sunt favorite, echipa sa vrea punct sau puncte din această confruntare.

Antrenorul Chindiei a făcut declarația înainte cu două zile de meciul ce va avea loc sâmbătă, 22 februarie, pe Arena Națională din Capitală. ”La cel lot are FCSB sunt favoriți”, spune Viorel Moldovan. ”Pentru noi va fi un meci de gală, dar vreau punct sau puncte, chiar daca noi suntem cu gândul mai mult la play-out”, a mai  adăugat Moldovan, aflat alături de echipa sa în cantonamentul de la Aninoasa, lângă Târgoviște.

FCSB-Chindia Târgoviste va avea loc sâmbătă,22 februarie, pe Arena Națională, din București, cu începere de la ora 20.00. Chindia Târgoviște se află pe locul 11 în clasament, cu 24 de puncte, și va juca sigur în play-out, în vreme ce gazdele de la FCSB (43 de puncte) sunt sigure că vor evolua în play-off, indiferent de rezultatul meciului direct, dintre cele două echipe.

Articolul precedentUrmărit internațional, reținut la Runcu, în Dâmbovița
Articolul următorPrejudiciu uriaș, peste 1 milion de lei, făcut prin evaziune fiscală, la o farmacie, din Dâmbovița