Sărbătoarea „Sf. Ierarh Nifon”, organizată la Târgoviște, a ajuns la a 10-a ediție iar în 2019, va avea loc în zilele de 10-11 august. Manifestarea religioasă, la care a fost anunțată și prezența prim-ministrului Viorica Dăncilă, va bloca, din nou, măcar parțial, centrul orașului Târgoviște, pentru două zile.

Anunțul privind programul sărbătorii a fost făcut într-o conferință de presă, organizată de Arhiepiscopia Târgoviște, o conferință de presă în care reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române au preluat și atribuțiile autorității locale sau ale Poliției, anunțând restricții de circulație în oraș.

FotoIonuț Ghibanu, vicar eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei

Străzi blocate, pentru siguranța cetățenilor, a fost explicația, dată de către Ionuț Ghibanu (foto), vicar eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, într-o „conferință de presă”. Iată programul de restricții de circulație, din Târgoviște, așa cum a fost anunțat de reprezentanții Arhiepiscopiei Târgoviște:

Sărbătoare „Sf.Ierarh Nifon”- Târgoviște 2017

Sâmbătă 10 august

Interval orar 17.30-20.30

Bulevardul Libertății (închis circulației auto)

Calea Domnească ( segmentul Liceul Economic-Strada Stelea, închisă parțial circulației, doar după ora 19.15)

Strada Stelea și Strada Revoluției– vor fi închise în după amiaza zilei de 10 agust (nu se precizează intervalul orar).

Nu se vor putea parca autoturisme pe Bulevardul Libertății ( segmentul magazin „Mondial”-„Casa Sindicatelor”) între 10 august ora 15.00- 11 august ora 15.00

Strada Revoluției ziua de 10 August orele 15-21.00

Duminică 11 august

Între orele 6-13.00, va fi închis circulației Bulevardul Libertății

Foto: premierul Viorica Dăncilă și miniștrii (03 mai 2019)

Sărbătoare „Izvorul Tămăduirii, Nucet, județul Dâmbovița 

Reprezentanții Arhiepiscopiei Târgoviște au anunțat că au primit confirmarea participării ,la sărbătoare, din partea prim-ministrului Viorica Dăncilă și a mai multor miniștrii.

Articolul precedentJudețul Dâmbovița – locul I la nivel național la implementarea proiectelor prin programul Erasmus+ în perioada 2014-2018
Articolul următorAviotratamente, la Târgoviște, în 13-15 august. Vezi care sunt recomandările autorităților